Salons Roskam – seminar bij Gent

seminar Gent - Een unieke locatie voor een seminar op een boogscheut van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een seminar

Een seminar bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Gent

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een seminar bij Gent? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust totaal ontspannen kunt dineren en lunchen maar eveneens elke familiefeest kan organiseren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles middenin een fabelachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. Wij, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit magisch om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Gent een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de wijnen en dito desserts, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor elke speciale feestgebeurtenis. Voor ieder feest(je) van elke schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd seminar! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt genieten.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een prachtige tuin bij Gent? Ieder event bij Salons Roskam is alleen al dankzij de adembenemende tuin een ervaring die u niet snel zult vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, ideaal op maat voor ieder type van feest. Voor ieder feest kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kunt bij ons op stijlvolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het ze aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kan u van op aan. Alle gasten zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een onvergetelijk feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte gastronomische pareltjes zijn een streling voor oog en tong. Een seminar bij

Culinaire verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunst van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel kookt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminar bij Gent!