Salons Roskam – seminar bij Gavere

seminar Gavere - Een magnifieke locatie voor een seminar op een geringe afstand van Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een seminar

Een seminar bij Gavere wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een knap overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij Gavere

Op zoek naar een unieke locatie voor een seminar bij Gavere? In Salons Roskam kan u terecht om in grote stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om gewoon in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een leuke omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze sterkste sterke punten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Bij mooi weer kan u in onze sprankelende tuin tafelen die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij Gavere een succes wordt! Culinaire kunststukjes van het allerhoogste niveau, de wijnen en al even straffe dessertjes, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles in petto om uw seminar naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd seminar! Als u zonder zorgen wil genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een mooie tuin bij Gavere? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit meer vergeet. In dit indrukwekkende decor zult u zonder twijfel indruk maken op de uw genodigden. Voor ieder soort feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Alle gasten zullen door onze bekwame medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een onvergetelijk feest zal beleven. De kundig op punt gestelde gastronomie is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een seminar bij

Culinaire verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer geoefende team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminar bij Gavere!