Salons Roskam – seminar bij De Pinte

seminar De Pinte - Een unieke locatie voor een seminar niet ver van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een seminar

Een seminar bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept!

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een seminar bij De Pinte

Op zoek naar een mooie locatie voor een seminar bij De Pinte? In Salons Roskam kan u altijd terecht om klassevol familie-evenementen te organiseren of om gewoon comfortabel van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een rustige setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voorname troefkaarten zijn. De gastheer en de gastvrouw, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande keuken die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een seminar bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw seminar bij De Pinte een succes wordt! Culinaire topkunsten van onbetwiste klasse, de smakelijkste wijnen en al even straffe dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. Onze zalen beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke ruimte is zeer knap aangekleed. Voor elk feest van elke omvang beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een seminar in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd seminar! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in in de strijd te gooien zodat de gasten zonder kopzorgen in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een seminar in een wondermooie tuin

Een seminar in een mooie tuin bij De Pinte? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. In dit unieke decor zal u zonder enige twijfel indruk maken op de uw gasten. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. U kunt bij ons op klassevolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een intiem feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen zeer lekker, maar ook een waar genot voor het oog. Een seminar bij

Culinaire verwennerij voor een seminar

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst kundige keukenteam werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw seminar een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een seminar bij De Pinte!