Salons Roskam – receptie bij Zwijnaarde

receptie Zwijnaarde - Een fraaie locatie voor een receptie in de buurt van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Zwijnaarde

Op zoek naar een unieke locatie voor een receptie bij Zwijnaarde? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kan dineren of lunchen en ook elke familiefeest kunt organiseren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij offreren u een rustige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste troeven zijn. De gastheer en de gastvrouw, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze formidabele tuin zitten die u in complete relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire kunstwerkjes, zalige wijnen en geweldige desserts. De zalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere feestzaal is uiterst knap aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw receptie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd receptie! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Bij ons is het doel om alles in in de strijd te gooien zodat onze gasten zonder zorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? Ieder event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de uw gasten. Voor elk soort feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk smaakvol, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer trots. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een mooi blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een receptie bij Zwijnaarde!