Salons Roskam – receptie bij Wetteren

receptie Wetteren - Een magnifieke locatie voor een receptie dicht bij Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Wetteren

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een receptie bij Wetteren? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust en kalmte ontspannen kan dineren en lunchen en eveneens elke familie-aangelegenheid kunt organiseren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij bieden u een rustige setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze grootste sterke punten zijn. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is werkelijk wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Wetteren een succes wordt! Gastronomische topkunsten van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en al even hoogstaande desserts, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. Onze feestzalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is zeer fraai vormgegeven en aangekleed. Voor elk feest van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd receptie! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam is het doel om alles in te doen opdat de genodigden zonder zorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Wetteren? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit unieke decor zal u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de uw gasten. Voor elk feest kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt bij ons in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een fantastisch feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een waar genot voor de andere zintuigen. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt proeven van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een prachtig blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij Wetteren!