Salons Roskam – receptie bij Oosterzele

receptie Oosterzele - Een prachtige locatie voor een receptie dicht bij Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een receptie bij Oosterzele? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op relaxte manier kan lunchen en dineren en eveneens elke familiegebeurtenis kan houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal compleet in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is ronduit magisch om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer geprezen gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Oosterzele een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is ten volle genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, klassevolle wijnen en mooi ogende en smaakvolle desserts. De feestzalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere speciale feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles in huis om uw receptie naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd receptie! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kunt genieten.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Oosterzele? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de adembenemende tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit unieke decor zult u ongetwijfeld een goede indruk maken op de uw genodigden. Voor elk soort feest kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier op stijlvolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets ontbreekt. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een intiem feest houdt, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel kookt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij Oosterzele!