Salons Roskam – receptie bij Oost-Vlaanderen

receptie Oost-Vlaanderen - Een unieke locatie voor een receptie niet ver uit de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een receptie bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kan u aankloppen om klassevol familiale evenementen te organiseren of om simpelweg comfortabel van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een leuke omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze grootste troefkaarten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u van top tot teen verwennen en garant staan dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u aanbieden.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Culinaire kunststukjes van onbetwiste klasse, de lekkerste wijnen en al even kwaliteitsvolle desserts, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestzalen met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere aangelegenheid. Voor ieder feest(je) van elke schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd receptie! Als u zorgeloos wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder event bij Salons Roskam is alleen al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de gasten. Voor ieder soort evenement kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan hier in stijl uw genodigden verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets zal ontbreken. Daar staan wij garant voor. Alle genodigden zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een onvergetelijk feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen zeer lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een receptie bij

Culinaire verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer getalenteerde keukenteam kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij Oost-Vlaanderen!