Salons Roskam – receptie bij Merelbeke

receptie Merelbeke - Een magnifieke locatie voor een receptie op een steenworp van Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een receptie bij Merelbeke? In Salons Roskam kan u aankloppen om klassevol familie-evenementen te organiseren of om simpelweg in alle rust van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles middenin een luisterrijk decor, dat is wat wij u willen aanbieden. De uitbaters, doen er absoluut alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het goed weer is kan u in onze fraaie tuin rustig tafelen die u in totale ontspanningsmodus brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Merelbeke een succes wordt! Culinaire kunststukjes van topniveau, de smakelijkste wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw receptie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd receptie! Als u zonder zorgen wil genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kunt genieten.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Merelbeke? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een ervaring die je niet vergeet. Het is een werkelijk fabelachtig decor, perfect geschikt voor elk soort van feest. Voor ieder soort feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu buiten of binnen dineert, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een lust voor alle andere zintuigen. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame keukenteam kookt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een prachtig overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een receptie bij Merelbeke!