Salons Roskam – receptie bij Heusden

receptie Heusden - Een magnifieke locatie voor een receptie op een geringe afstand van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Heusden

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een receptie bij Heusden? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om klassevol familiale evenementen te beleven of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. Thierry en Veronique Fruit, doen er alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Heusden een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van topniveau, de met zorg geselecteerde wijnen en dito dessertjes, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere bijzondere gelegenheid. Voor ieder feest van elke omvang beschikken wij over de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd receptie! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Heusden? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je nooit vergeet. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal geschikt voor elk type van feest. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. U kunt hier op stijlvolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het ze aan niets zal ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu buiten of binnen dineert, of een intiem feest viert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een receptie bij

Culinaire verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer trots. U kunt proeven van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een knap uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij Heusden!