Salons Roskam – receptie bij Gentbrugge

receptie Gentbrugge - Een magnifieke locatie voor een receptie dicht bij Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een receptie bij Gentbrugge? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kan lunchen of dineren en alsook iedere familiefeest kunt houden: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat in een aangenaam decor, dat is wat wij u willen aanbieden. De uitbaters, doen er absoluut alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze schilderachtige tuin tafelen die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische topkunsten van onbetwiste klasse, de lekkerste wijnen en al even straffe desserten, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere bijzondere gelegenheid. Voor ieder feest van elke schaal hebben wij de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd receptie! Wanneer u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Gentbrugge? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit fabelachtig decor, perfect geschikt voor ieder soort van feestgelegenheid. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een fantastisch feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde culinaire meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De lekkere en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij Gentbrugge!