Salons Roskam – receptie bij Gent

receptie Gent - Een fraaie locatie voor een receptie in de omgeving van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij Gent

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een receptie bij Gent? In Salons Roskam kan u altijd terecht om in alle stijl familiegebeurtenissen te organiseren of om simpelweg in alle rust van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een fabelachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kan u in onze schilderachtige tuin vertoeven die u in totale ontspanningsmodus brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij Gent een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent ten volle genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, heerlijke wijnen en mooi ogende en smakelijke dessertbuffetten. De feestzalen hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke ruimte is heel knap aangekleed. Kortom, wij hebben alles in petto om uw receptie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd receptie! Wanneer u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Bij ons is het ultieme streefdoel om alles in te doen zodat de genodigden zorgeloos in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een prachtige tuin bij Gent? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een goede indruk maken op de uw gasten. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier helemaal tot hun recht. U kan bij ons stijlvol uw gasten ontvangen terwijl het hen aan niets zal ontbreken. Daar staan wij garant voor. Alle genodigden zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. De creatieve gastronomie is niet alleen uiterst smaakvol, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fraai overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij Gent!