Salons Roskam – receptie bij De Pinte

receptie De Pinte - Een kostelijke locatie voor een receptie op een kleine afstand van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een receptie bij De Pinte

Op zoek naar een mooie locatie voor een receptie bij De Pinte? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kan lunchen en dineren en alsook elke familiegebeurtenis kan organiseren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een knap decor, dat is wat wij u willen aanbieden. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magnifiek om bij mooi weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een receptie bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw receptie bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent ten volle genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, de beste wijnen en ongeëvenaarde dessertjes. Onze feestzalen hebben een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is uiterst knap aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw receptie naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een receptie in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd receptie! Indien u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Salons Roskam hebben we als streefdoel om alles in te doen opdat de genodigden zonder zorgen in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een receptie in een wondermooie tuin

Een receptie in een mooie tuin bij De Pinte? Ieder event bij ons is alleen al dankzij de schilderachtige tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. U kan bij ons in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan niets ontbreekt. Daar mag u honderd procent zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen dineert, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een receptie bij

Gastronomische verwennerij voor een receptie

Op de creatieve kookkunsten van de kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw receptie een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een formidabel blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een receptie bij De Pinte!