Salons Roskam – productvoorstelling bij Wetteren

productvoorstelling Wetteren - Een mooie locatie voor een productvoorstelling vlak bij Wetteren - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Wetteren voor een productvoorstelling

Een productvoorstelling bij Wetteren wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Wetteren

Op zoek naar een mooie locatie voor een productvoorstelling bij Wetteren? In Salons Roskam kan u altijd terecht om in alle stijl familie-evenementen te vieren of om doodeenvoudig comfortabel van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles in een magnifiek decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garant staan dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk wonderlijk om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer hoogstaande keuken die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een productvoorstelling bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw productvoorstelling bij Wetteren een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische hoogstandjes, smakelijke wijnen en weergaloze dessertbuffetten. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor elke bijzondere aangelegenheid. Voor ieder feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een productvoorstelling in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd productvoorstelling! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons is het doel om alles in te doen zodat onze gasten zonder kopzorgen in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een productvoorstelling in een wondermooie tuin

Een productvoorstelling in een prachtige tuin bij Wetteren? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de wondermooie tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, perfect op maat voor elk soort van feestgelegenheid. Voor elk feest kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een supergeslaagd feest zal beleven. De creatieve keuken is niet alleen uiterst lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een productvoorstelling bij

Gastronomische verwennerij voor een productvoorstelling

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw productvoorstelling een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een productvoorstelling bij Wetteren!