Salons Roskam – productvoorstelling bij Oosterzele

productvoorstelling Oosterzele - Een unieke locatie voor een productvoorstelling dicht bij Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een productvoorstelling

Een productvoorstelling bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een productvoorstelling bij Oosterzele? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om met klasse familiale evenementen te beleven of om gewoon in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles middenin een aangenaam decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en ervoor zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer geprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een productvoorstelling bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw productvoorstelling bij Oosterzele een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, de beste wijnen en mooi ogende en smaakvolle dessertbuffetten. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere feestgebeurtenis. Voor elk feest(je) van elke omvang beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een productvoorstelling in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd productvoorstelling! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kan u nergens beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kunt proeven.

Een productvoorstelling in een wondermooie tuin

Een productvoorstelling in een prachtige tuin bij Oosterzele? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je niet vergeet. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal geschikt voor ieder type van feest. Voor ieder feestevenementen kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Alle gasten zullen door onze zeer attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een supergeslaagd feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een productvoorstelling bij

Culinaire verwennerij voor een productvoorstelling

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw productvoorstelling een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Oosterzele!