Salons Roskam – productvoorstelling bij Heusden

productvoorstelling Heusden - Een schitterende locatie voor een productvoorstelling in de buurt van Heusden - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Heusden voor een productvoorstelling

Een productvoorstelling bij Heusden wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Heusden

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een productvoorstelling bij Heusden? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust ontspannen kunt dineren en lunchen en alsook elke familiefeest kunt vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een wonderlijke setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voornaamste troeven zijn. De uitbaters, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kunt u in onze zeer mooie tuin vertoeven die u in complete relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een productvoorstelling bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw productvoorstelling bij Heusden een succes wordt! Culinaire creaties van onbetwiste klasse, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en dito dessertjes, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De zalen beschikken over een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke ruimte is uiterst fraai vormgegeven en aangekleed. Voor ieder feest(je) van elke schaal beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een productvoorstelling in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd productvoorstelling! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt genieten.

Een productvoorstelling in een wondermooie tuin

Een productvoorstelling in een mooie tuin bij Heusden? Elk evenement bij ons is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een belevenis die u niet snel zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder twijfel een goede indruk maken op de uw gasten. Voor ieder feest kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een formidabel feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen enorm smaakvol, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een productvoorstelling bij

Gastronomische verwennerij voor een productvoorstelling

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne gastronomie. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel kookt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw productvoorstelling een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Heusden!