Salons Roskam – productvoorstelling bij Gavere

productvoorstelling Gavere - Een mooie locatie voor een productvoorstelling niet ver van Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een productvoorstelling

Een productvoorstelling bij Gavere wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Gavere

Op zoek naar een mooie locatie voor een productvoorstelling bij Gavere? In Salons Roskam kan u aankloppen om in stijl familie-evenementen te beleven of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een stijlrijke omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze sterke sterke punten zijn. U zult helemaal in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kunt u in onze formidabele tuin zitten die u in complete relaxatiemodus brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een productvoorstelling bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw productvoorstelling bij Gavere een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met culinaire hoogstandjes, smakelijke wijnen en weergaloze dessertjes. De zalen hebben een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en elke feestzaal is heel mooi aangekleed en vormgegeven. Kortom, wij hebben alles in petto om uw productvoorstelling naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een productvoorstelling in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd productvoorstelling! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een productvoorstelling in een wondermooie tuin

Een productvoorstelling in een prachtige tuin bij Gavere? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit zal vergeten. Het is een ronduit adembenemend decor, perfect op maat voor elk soort van feest. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier helemaal tot hun recht. U kunt hier op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een onvergetelijk feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een waar genot voor alle andere zintuigen. Een productvoorstelling bij

Gastronomische verwennerij voor een productvoorstelling

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst ervaren team van keukenpersoneel kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw productvoorstelling een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een productvoorstelling bij Gavere!