Salons Roskam – privéfeest bij Zwijnaarde

privéfeest Zwijnaarde - Een fraaie locatie voor een privéfeest niet ver uit de buurt van Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Zwijnaarde

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een privéfeest bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kan u aankloppen om in stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te organiseren of om doodeenvoudig comfortabel van een diner of lunch te genieten. Wij bieden u een aangename setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze sterke troefkaarten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u totaal verwennen en garant staan dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische meesterwerkjes, klassevolle wijnen en ongeëvenaarde dessertbuffetten. De zalen hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is zeer mooi vormgegeven. Voor elk feest van iedere omvang beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Indien u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in te doen zodat onze genodigden zonder kopzorgen in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? Ieder evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet vlug zal vergeten. Het is een werkelijk indrukwekkend decor, ideaal op maat voor ieder type van feest. Voor ieder feest kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt bij ons op stijlvolle wijze uw gasten verwelkomen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Daar staan wij garant voor. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen enorm smaakvol, maar ook een genot voor het oog. Een privéfeest bij

Culinaire verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame team van keukenpersoneel werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een privéfeest bij Zwijnaarde!