Salons Roskam – privéfeest bij Wetteren

privéfeest Wetteren - Een oogverblindende locatie voor een privéfeest niet ver van Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Wetteren

Op zoek naar een mooie locatie voor een privéfeest bij Wetteren? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust ontspannen kan dineren of lunchen en eveneens elke familie-aangelegenheid kan houden: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, etc. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles middenin een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Wij, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Bij mooi weer kunt u in onze schilderachtige tuin tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Wetteren een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, de beste wijnen en mooi ogende en smakelijke dessertjes. De vertrekken hebben een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen aankunnen en elke ruimte is heel knap aangekleed en vormgegeven. Voor ieder feest van iedere omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Indien u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Salons Roskam is het ultieme streefdoel om alles in het werk te stellen opdat onze gasten zorgeloos in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een mooie tuin bij Wetteren? Ieder evenement bij ons is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. In dit unieke decor zal u zonder twijfel indruk maken op de uw gasten. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. U kunt hier in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan niets zal ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest organiseert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een privéfeest bij

Culinaire verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer geoefende keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een privéfeest bij Wetteren!