Salons Roskam – privéfeest bij Oosterzele

privéfeest Oosterzele - Een fantastische locatie voor een privéfeest op een boogscheut van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een privéfeest bij Oosterzele? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust op ontspannen wijze kunt dineren of lunchen en alsook elke familiale aangelegenheid kunt vieren: trouwfeesten, jubilea, communies, etc. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat in een uiterst fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze ongelofelijk mooie tuin tafelen die u in totale relaxatie brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Oosterzele een succes wordt! Gastronomische topkunsten van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en dito desserts, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor elke speciale aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in petto om uw privéfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een fantastische dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Als u zonder zorgen wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons hebben we als ultieme streefdoel om alles in te doen opdat de gasten zonder kopzorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Oosterzele? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. In dit indrukwekkende decor zult u ongetwijfeld een goede indruk maken op de gasten. Voor elk feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire meesterwerkjes zijn een genot voor oog en tong. Een privéfeest bij

Culinaire verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De mooie en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst kundige team van keukenpersoneel werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een formidabel overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een privéfeest bij Oosterzele!