Salons Roskam – privéfeest bij Oost-Vlaanderen

privéfeest Oost-Vlaanderen - Een unieke locatie voor een privéfeest op een geringe afstand van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een privéfeest bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om in stijl familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te beleven of om doodeenvoudig rustig van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een leuke setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze voorname sterke punten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u maximaal verwennen en garant staan dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is ronduit wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer geprezen gastronomie die wij u te bieden hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertjes, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. Onze feestzalen beschikken over een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en iedere feestzaal is heel fraai vormgegeven. Voor elk feest van elke schaal beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Voor zonder zorgen ontspannen en genieten kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kan proeven.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. U kunt bij ons op stijlvolle wijze uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan werkelijk niets ontbreekt. Dat beloven wij u. Of u nu buiten of binnen aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. Onze met uiterst veel zorg voor detail bereide culinaire pareltjes zijn een genot voor oog en tong. Een privéfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige keukenteam kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een formidabel uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een privéfeest bij Oost-Vlaanderen!