Salons Roskam – privéfeest bij Merelbeke

privéfeest Merelbeke - Een magnifieke locatie voor een privéfeest op een boogscheut van Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Merelbeke

Op zoek naar een mooie locatie voor een privéfeest bij Merelbeke? In Salons Roskam kunt u aankloppen om in alle stijl familiegebeurtenissen te beleven of om gewoon in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een rustige setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze sterke troeven zijn. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze beeldige tuin vertoeven die u in totale ontspanning brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Merelbeke een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, de beste wijnen en fraaie dessertjes. De zalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is heel knap vormgegeven. Voor ieder feest(je) van elke omvang hebben wij de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een mooie tuin bij Merelbeke? De adembenemende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal op maat voor elk soort van feestgelegenheid. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier helemaal tot hun recht. U kunt hier in stijl uw gasten verwelkomen terwijl het ze aan niets zal ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een intiem feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen enorm lekker, maar ook een lust voor de andere zintuigen. Een privéfeest bij

Culinaire verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een privéfeest bij Merelbeke!