Salons Roskam – privéfeest bij Heusden

privéfeest Heusden - Een kostelijke locatie voor een privéfeest in de omgeving van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Heusden

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een privéfeest bij Heusden? Salons Roskam is een locatie waar u in alle kalmte en rust ontspannen kan lunchen of dineren maar eveneens elke familiefeest kunt houden: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles in een knap decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult zeer uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Het is ronduit magisch om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer hoogstaande gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Heusden een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, mooie wijnen en ongeëvenaarde dessertjes. De feestruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw privéfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Indien u zonder kopzorgen wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kan proeven.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Heusden? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een ervaring die u niet vlug zult vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal op maat voor ieder soort van feest. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle gasten zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een formidabel feest zal beleven. De kundig op punt gestelde keuken is niet alleen zeer lekker, maar ook een lust voor de andere zintuigen. Een privéfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam werkt slechts met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een privéfeest bij Heusden!