Salons Roskam – privéfeest bij Gentbrugge

privéfeest Gentbrugge - Een prachtige locatie voor een privéfeest op een boogscheut van Gentbrugge - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een privéfeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kan u altijd terecht om in grote stijl familie-evenementen te beleven of om simpelweg in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een knap decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en zorgen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het mooi weer is kunt u in onze formidabele tuin rustig tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u ondertussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire meesterwerkjes, lekkere wijnen en mooi ogende en smaakvolle dessertjes. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor elke bijzondere feestgelegenheid. Voor elk feest van elke omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Indien u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Gentbrugge? De wondermooie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit adembenemend decor, ideaal op maat voor ieder soort van feest. Voor elk soort evenement kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een gezellig feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een privéfeest bij

Culinaire verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gentbrugge voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een formidabel blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een privéfeest bij Gentbrugge!