Salons Roskam – privéfeest bij Gent

privéfeest Gent - Een unieke locatie voor een privéfeest op een steenworp van Gent - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Gent

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een privéfeest bij Gent? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om met klasse familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te beleven of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat in een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen keuken die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Gent een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische kunstwerkjes, zalige wijnen en onovertroffen desserts. De ruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere feestgebeurtenis. Voor ieder feest van elke schaal hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam is het doel om alles in in de strijd te gooien zodat onze gasten zonder kopzorgen in alle wenselijke luxe kunnen baden.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Gent? Elk event bij ons is enkel al dankzij de schilderachtige tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. In dit unieke decor zal u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de uw genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een intiem feest viert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een privéfeest bij

Culinaire verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm fier. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst vakkundige keukenteam kookt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gent voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gent wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een privéfeest bij Gent!