Salons Roskam – privéfeest bij Gavere

privéfeest Gavere - Een unieke locatie voor een privéfeest niet ver van Gavere - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij Gavere

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een privéfeest bij Gavere? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust en kalmte totaal ontspannen kan dineren en lunchen maar ook iedere familie-aangelegenheid kunt organiseren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. Wij, doen er werkelijk alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Als het mooi weer is kan u in onze ongelofelijk mooie tuin zitten die u in totale ontspanningsmodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij Gavere een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, klassevolle wijnen en mooi ogende en smakelijke dessertjes. Onze zalen beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en iedere feestzaal is uiterst fraai vormgegeven. Voor ieder feest(je) van iedere omvang beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Indien u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al ons comfort kan genieten.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een prachtige tuin bij Gavere? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. In dit indrukwekkende decor zal u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de genodigden. Voor elk feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een fantastisch feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte gastronomische hoogstandjes zijn een streling voor oog en tong. Een privéfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunst van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonische combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst getalenteerde keukenteam kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Gavere voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een knap overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een privéfeest bij Gavere!