Salons Roskam – privéfeest bij De Pinte

privéfeest De Pinte - Een magnifieke locatie voor een privéfeest op een steenworp van De Pinte - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een privéfeest bij De Pinte

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een privéfeest bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u aankloppen om met klasse familiegebeurtenissen te vieren of om doodeenvoudig comfortabel van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een indrukwekkend decor, dat is wat wij u willen bieden. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u van top tot teen verwennen en garanderen dat elk bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u nooit zal vergeten. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het goed weer is kunt u in onze prachtige tuin zitten die u in complete relaxatie brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een privéfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw privéfeest bij De Pinte een succes wordt! Culinaire topkunsten van onbetwiste klasse, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle dessertbuffetten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere aangelegenheid. Voor elk feest(je) van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een privéfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd privéfeest! Voor zonder zorgen genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons is het streefdoel om alles in het werk te stellen opdat onze gasten zorgeloos in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een privéfeest in een wondermooie tuin

Een privéfeest in een mooie tuin bij De Pinte? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een ervaring die u niet vlug zal vergeten. Het is een ronduit wonderlijk decor, perfect op maat voor elk soort van feest. recepties, huwelijksfeesten, familiefeesten, communiefeesten en bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. U kan hier stijlvol uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar staan wij borg voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte gastronomische pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een privéfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een privéfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw privéfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij De Pinte voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn tot uw beschikking voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een privéfeest bij De Pinte!