Salons Roskam – personeelsfeest bij Zwijnaarde

personeelsfeest Zwijnaarde - Een oogverblindende locatie voor een personeelsfeest niet ver van Zwijnaarde - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Zwijnaarde voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Zwijnaarde

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een personeelsfeest bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om in alle stijl familie-evenementen te organiseren of om gewoon in alle rust van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te proeven van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire hoogstandjes, klassevolle wijnen en onovertroffen desserts. Onze feestzalen hebben een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle types evenementen aankunnen en iedere zaal is heel mooi vormgegeven en aangekleed. Voor elk feest van iedere omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Voor kopzorgenvrij genieten en ontspannen kunt u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in te doen zodat de gasten zonder kopzorgen in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een mooie tuin bij Zwijnaarde? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de sprankelende tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een ronduit wonderlijk decor, perfect geschikt voor ieder type van feest. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een gezellig feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische pareltjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een personeelsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt enkel met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Zwijnaarde!