Salons Roskam – personeelsfeest bij Oosterzele

personeelsfeest Oosterzele - Een fraaie locatie voor een personeelsfeest dicht bij Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een knap uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Oosterzele

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een personeelsfeest bij Oosterzele? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om in alle stijl familie-evenementen te vieren of om gewoon rustig van een diner of lunch te genieten. Wij garanderen u een aangename setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voorname troefkaarten zijn. De uitbaters, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magisch om bij mooi weer in onze tuin te genieten van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Oosterzele een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische hoogstandjes, heerlijke wijnen en fraaie desserten. De ruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere feestgelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw personeelsfeest naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kan u nergens beter zijn dan bij ons. Bij Salons Roskam hebben we als ultieme streefdoel om alles in te doen opdat de gasten zorgeloos in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een prachtige tuin bij Oosterzele? Elk event bij ons is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een belevenis die u niet vlug zal vergeten. In dit zeer speciale decor zult u zonder twijfel een goede indruk maken op de gasten. Voor ieder feest kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kan hier op stijlvolle wijze uw gasten ontvangen terwijl het hen aan niets ontbreekt. Daar staan wij garant voor. Alle genodigden zullen door onze bekwame personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een fantastisch feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische hoogstandjes zijn een genot voor oog en tong. Een personeelsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame team van keukenpersoneel werkt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Oosterzele!