Salons Roskam – personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen

personeelsfeest Oost-Vlaanderen - Een fantastische locatie voor een personeelsfeest dicht bij Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fraai uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen? In Salons Roskam kunt u aankloppen om klassevol familiegebeurtenissen te beleven of om gewoon in rust en kalmte van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een leuke setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voorname sterke punten zijn. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een topdag te bezorgen. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magisch om bij mooi weer in onze tuin te smullen van de zeer hoog aangeprezen gastronomie die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, zalige wijnen en onovertroffen dessertjes. Onze vertrekken hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen kunnen verzorgen en elke feestzaal is uiterst knap aangekleed. Voor elk feest van iedere schaal beschikken wij over de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Als u zonder zorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? Elk event bij ons is alleen al dankzij de fabelachtige tuin een belevenis die u niet vlug zult vergeten. Het is een werkelijk adembenemend decor, ideaal geschikt voor elk type van feestgelegenheid. Voor elk feest kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan hier op stijlvolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het ze aan werkelijk niets zal mankeren. Daar kan u van op aan. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve gastronomie is niet alleen zeer lekker, maar ook een lust voor de andere zintuigen. Een personeelsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en zeer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Oost-Vlaanderen!