Salons Roskam – personeelsfeest bij Merelbeke

personeelsfeest Merelbeke - Een kostelijke locatie voor een personeelsfeest dicht bij Merelbeke - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Merelbeke voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Merelbeke wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een fantastisch overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Merelbeke

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Merelbeke? In Salons Roskam kan u aankloppen om op klassevolle wijze familiale evenementen te beleven of om gewoon in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een leuke omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze sterke sterke punten zijn. De gastheer en de gastvrouw, doen er werkelijk alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen keuken die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Merelbeke een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam genieten van een gezellig samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische hoogstandjes, zalige wijnen en fantastische desserts. De feestzalen hebben een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen aankunnen en elke feestzaal is uiterst mooi aangekleed. Voor ieder feest(je) van elke omvang hebben wij de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke wijze van al onze luxe kunt proeven.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een mooie tuin bij Merelbeke? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je niet vergeet. In dit indrukwekkende decor zal u ongetwijfeld een sterke indruk maken op de genodigden. Voor ieder soort evenement kan u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle genodigden zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een personeelsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een personeelsfeest bij Merelbeke!