Salons Roskam – personeelsfeest bij Gentbrugge

personeelsfeest Gentbrugge - Een fraaie locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om op klassevolle wijze familiegebeurtenissen te vieren of om simpelweg in alle rust van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat middenin een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Wij, doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Bij mooi weer kan u in onze magnifieke tuin tafelen die u in totale relaxatiemodus brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Gentbrugge een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een intiem samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, mooie wijnen en geweldige desserten. Onze vertrekken hebben een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is zeer fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in huis om uw personeelsfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Indien u zonder kopzorgen wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een mooie tuin bij Gentbrugge? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een ervaring die je nooit meer vergeet. Het is een ronduit wonderlijk decor, ideaal geschikt voor elk soort van feest. Voor elk feestevenementen kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu buiten of binnen dineert, of een ontspannen feest viert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De creatieve keuken is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een genot voor het oog. Een personeelsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt genieten van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst kundige team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een personeelsfeest bij Gentbrugge!