Salons Roskam – personeelsfeest bij Gent

personeelsfeest Gent - Een mooie locatie voor een personeelsfeest in de omgeving van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Gent

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Gent? In Salons Roskam kan u altijd aankloppen om in grote stijl familiale evenementen te beleven of om gewoon comfortabel van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gastvrijheid en gezelligheid, en dat alles middenin een schilderachtig decor, dat is wat wij u willen bieden. Thierry en Veronique Fruit, doen er absoluut alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Gent een succes wordt! Culinaire topkunsten van onbetwiste klasse, de beste wijnen en al even straffe dessertjes, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze vertrekken beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle types evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is uiterst fraai vormgegeven en aangekleed. Voor elk feest(je) van elke omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Bij ons hebben we als streefdoel om alles in het werk te stellen opdat de gasten zorgeloos in alle denkbare comfort kunnen baden.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een mooie tuin bij Gent? De prachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer zal vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u ongetwijfeld indruk maken op de gasten. Voor ieder feestevenementen kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons op stijlvolle wijze uw gasten verwelkomen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest organiseert, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen zeer lekker, maar ook een lust voor de andere zintuigen. Een personeelsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde keukenteam kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een personeelsfeest bij Gent!