Salons Roskam – personeelsfeest bij Gavere

personeelsfeest Gavere - Een fantastische locatie voor een personeelsfeest in de buurt van Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Gavere

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een personeelsfeest bij Gavere? Salons Roskam is een plek waar u in alle kalmte en rust totaal ontspannen kunt lunchen en dineren en ook iedere familiale aangelegenheid kan organiseren: trouwfeesten, jubilea, communies, enz.. Wij offreren u een zalige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze sterke troefkaarten zijn. De uitbaters, doen er absoluut alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer geprezen keuken die wij u voor u in petto hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij Gavere een succes wordt! Gastronomische topkunsten van het allerhoogste niveau, de beste wijnen en al even hoogstaande dessertbuffetten, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze feestzalen hebben een zeer uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en elke zaal is heel mooi aangekleed. Voor ieder feest(je) van elke omvang hebben wij de juiste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al ons comfort kunt genieten.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een prachtige tuin bij Gavere? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de schilderachtige tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel een goede indruk maken op de genodigden. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Alle gasten zullen door onze zeer attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een onvergetelijk feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen uiterst lekker, maar ook een genot voor alle andere zintuigen. Een personeelsfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer trots. U kunt genieten van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een fijne keuken. De mooie en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer bekwame keukenteam werkt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een personeelsfeest bij Gavere!