Salons Roskam – personeelsfeest bij De Pinte

personeelsfeest De Pinte - Een magnifieke locatie voor een personeelsfeest op een boogscheut van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een personeelsfeest

Een personeelsfeest bij De Pinte wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een personeelsfeest bij De Pinte

Op zoek naar een unieke locatie voor een personeelsfeest bij De Pinte? Salons Roskam is een locatie waar u baadt in rust totaal ontspannen kunt lunchen of dineren en ook iedere familie-aangelegenheid kunt organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat in een zeer fraai decor, dat is wat wij u willen bieden. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor Veronique en Thierry Fruyt is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Werkelijk alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit magnifiek om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een personeelsfeest bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsfeest bij De Pinte een succes wordt! Gastronomische topkunsten van topniveau, de smakelijkste wijnen en dito desserts, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feestgelegenheden. Onze zalen beschikken over een heel uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere zaal is uiterst fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in huis om uw personeelsfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een geweldige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een personeelsfeest in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd personeelsfeest! Indien u zorgeloos wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij ons is het streefdoel om alles in het werk te stellen opdat de gasten zonder kopzorgen in alle denkbare luxe kunnen baden.

Een personeelsfeest in een wondermooie tuin

Een personeelsfeest in een mooie tuin bij De Pinte? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. In dit unieke decor zal u zonder twijfel een goede indruk maken op de uw genodigden. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een intiem feest organiseert, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk smaakvol, maar ook een genot voor het oog. Een personeelsfeest bij

Culinaire verwennerij voor een personeelsfeest

Op de creatieve kookkunsten van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en immer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde keukenteam kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw personeelsfeest een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een personeelsfeest bij De Pinte!