Salons Roskam – pensioensviering bij Oost-Vlaanderen

pensioensviering Oost-Vlaanderen - Een luisterrijke locatie voor een pensioensviering in de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een pensioensviering

Een pensioensviering bij Oost-Vlaanderen wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel blikveld over de mooie tuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een pensioensviering bij Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een unieke locatie voor een pensioensviering bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een oord waar u baadt in rust op relaxte manier kunt dineren en lunchen maar ook elke familiefeest kunt organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enz.. Wij offreren u een wonderlijke omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze grootste troefkaarten zijn. Als gastheer en gastvrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en maken dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u te bieden hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een pensioensviering bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw pensioensviering bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten is bij Salons Roskam ten volle genieten van een sfeervol samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, heerlijke wijnen en weergaloze desserts. De vertrekken beschikken over een tamelijk uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is zeer mooi vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw pensioensviering naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een gedenkwaardige dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een pensioensviering in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd pensioensviering! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Bij ons hebben we als doel om alles in het werk te stellen opdat onze gasten zorgeloos in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een pensioensviering in een wondermooie tuin

Een pensioensviering in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? De schitterende tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een belevenis die je nooit meer vergeet. In dit unieke decor zult u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de uw genodigden. Voor elk feestevenementen kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere gast een onvergetelijk feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail gecreëerde culinaire meesterwerkjes zijn een genot voor oog en tong. Een pensioensviering bij

Culinaire verwennerij voor een pensioensviering

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden zeer fier. U kunt proeven van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De goed uitgekozen en zeer klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst kundige keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw pensioensviering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een pensioensviering bij Oost-Vlaanderen!