Salons Roskam – pensioensviering bij Gentbrugge

pensioensviering Gentbrugge - Een prachtige locatie voor een pensioensviering op een boogscheut van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een pensioensviering

Een pensioensviering bij Gentbrugge wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een fantastisch overzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de aangename omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een pensioensviering bij Gentbrugge

Op zoek naar een unieke locatie voor een pensioensviering bij Gentbrugge? In Salons Roskam kan u terecht om op klassevolle manier familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te vieren of om doodeenvoudig in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een magnifiek decor, dat is wat wij u willen bieden. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te proeven van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een pensioensviering bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw pensioensviering bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische creaties van het allerhoogste niveau, de lekkerste wijnen en dito desserts, maar eerst en vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor elke bijzondere feestgelegenheid. Voor ieder feest(je) van elke omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een pensioensviering in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd pensioensviering! Voor zorgeloos ontspannen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan genieten.

Een pensioensviering in een wondermooie tuin

Een pensioensviering in een prachtige tuin bij Gentbrugge? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de wonderlijke tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. Het is een ronduit indrukwekkend decor, perfect op maat voor elk soort van feestgelegenheid. Recepties, huwelijksfeesten, communiefeesten, familiemijlpalen of een bedrijfsfeest komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten aan tafel aanschuift, of een ontspannen feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een waar genot voor het oog. Een pensioensviering bij

Culinaire verwennerij voor een pensioensviering

Op de creatieve kookkunsten van onze chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonieuze mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst bekwame keukenteam kookt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw pensioensviering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een pensioensviering bij Gentbrugge!