Salons Roskam – pensioensviering bij Gent

pensioensviering Gent - Een magnifieke locatie voor een pensioensviering niet ver van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een pensioensviering

Een pensioensviering bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te doen verlopen. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai blikveld over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de aangename setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een pensioensviering bij Gent

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een pensioensviering bij Gent? In Salons Roskam kunt u terecht om op klassevolle manier familie-evenementen te vieren of om gewoon comfortabel van een diner of lunch te genieten. Een aangename sfeer, gezelligheid en gastvrijheid, en dat alles in een aangenaam decor, dat is wat wij u willen bieden. Thierry en Veronique Fruyt, de gastheer en gastvrouw, doen er alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Het is werkelijk wonderlijk om bij zonnig weer in onze tuin te genieten van de zeer geprezen gastronomie die wij u aanbieden.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een pensioensviering bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw pensioensviering bij Gent een succes wordt! Culinaire kunststukjes van onbetwiste klasse, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even hoogstaande desserts, maar vooral gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor elke bijzondere gelegenheid. Kortom, wij hebben alles voor u in petto om uw pensioensviering naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een pensioensviering in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd pensioensviering! Voor zorgeloos relaxen en genieten kunt u nergens beter zijn dan bij ons. Bij ons hebben we als doel om alles in het werk te stellen opdat onze genodigden zonder zorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een pensioensviering in een wondermooie tuin

Een pensioensviering in een mooie tuin bij Gent? De fabelachtige tuin met een exotisch tintje maakt van elke aangelegenheid een belevenis die je niet zal vergeten. Het is een werkelijk wonderlijk decor, ideaal op maat voor ieder soort van feest. Voor ieder feest kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. U kan bij ons op klassevolle wijze uw genodigden verwelkomen terwijl het hen aan niets zal mankeren. Daar staan wij borg voor. Alle gasten zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een formidabel feest zal beleven. Onze met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een pensioensviering bij

Gastronomische verwennerij voor een pensioensviering

Op de creatieve kookkunst van onze topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht zeer fier. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de grootste zorg geselecteerd. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige team van keukenpersoneel kookt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw pensioensviering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een pensioensviering bij Gent!