Salons Roskam – pensioensviering bij Gavere

pensioensviering Gavere - Een kostelijke locatie voor een pensioensviering niet ver uit de buurt van Gavere - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gavere voor een pensioensviering

Een pensioensviering bij Gavere wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een pensioensviering bij Gavere

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een pensioensviering bij Gavere? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kan dineren of lunchen maar ook elke familie-aangelegenheid kunt houden: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Wij bieden u een zalige omgeving waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze straffe sterke punten zijn. U zult helemaal in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen enkele moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich goed voelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of het houden van een feest. Als het mooi weer is kan u in onze prachtig gelegen tuin vertoeven die u in volledige ontspanningsmodus brengt terwijl u kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een pensioensviering bij Gavere

Wij zorgen ervoor dat uw pensioensviering bij Gavere een succes wordt! Culinaire topkunsten van topniveau, de met zorg voor u geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle desserts, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De ruimtes met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor iedere bijzondere aangelegenheid. Kortom, wij hebben alles in huis om uw pensioensviering naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een pensioensviering in de buurt van Gavere.

Een perfect georganiseerd pensioensviering! Indien u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terugdenken aan een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij ons is het streefdoel om alles in het werk te stellen zodat de gasten zorgeloos in alle wenselijke comfort kunnen baden.

Een pensioensviering in een wondermooie tuin

Een pensioensviering in een mooie tuin bij Gavere? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de fabelachtige tuin een belevenis die u niet snel zult vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder twijfel indruk maken op de gasten. Voor elk soort feest kunt u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u van op aan. Of u nu buiten of binnen dineert, of een gezellig feest houdt, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met zorg voor detail bereide gastronomie is niet alleen onbeschrijflijk smaakvol, maar ook een lust voor het oog. Een pensioensviering bij

Gastronomische verwennerij voor een pensioensviering

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm fier. U kunt smullen van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer kundige keukenteam werkt slechts met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw pensioensviering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een pensioensviering bij Gavere!