Salons Roskam – pensioensviering bij De Pinte

pensioensviering De Pinte - Een kostelijke locatie voor een pensioensviering niet ver uit de buurt van De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een pensioensviering

Een pensioensviering bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een formidabel uitzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een pensioensviering bij De Pinte

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een pensioensviering bij De Pinte? In Salons Roskam kunt u altijd aankloppen om klassevol familie-evenementen te vieren of om gewoon in rust en kalmte van een lunch of diner te genieten. Wij bieden u een stijlrijke setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze straffe troefkaarten zijn. U zult uitgebreid in de watten gelegd worden, want voor ons is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het goed weer is kunt u in onze mooie tuin tafelen die u in volledige ontspanningsmodus brengt terwijl u ondertussen kunt genieten van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een pensioensviering bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw pensioensviering bij De Pinte een succes wordt! Culinaire topkunsten van topniveau, de met zorg geselecteerde wijnen en al even kwaliteitsvolle desserten, maar allereerst sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale gelegenheid. Voor ieder feest(je) van elke omvang hebben wij de gepaste faciliteiten om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een pensioensviering in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd pensioensviering! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij Salons Roskam hebben we als doel om alles in te doen opdat onze gasten zonder zorgen in alle mogelijke comfort kunnen baden.

Een pensioensviering in een wondermooie tuin

Een pensioensviering in een mooie tuin bij De Pinte? Elk event bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een ervaring die u niet snel zal vergeten. In dit indrukwekkende decor zult u zonder twijfel een goede indruk maken op de uw gasten. Voor elk feestevenementen kan u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Dat beloven wij u. Of u nu binnen of buiten tafelt, of een intiem feest houdt, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De kundig op punt gestelde gastronomie is niet alleen zeer smaakvol, maar ook een waar genot voor het oog. Een pensioensviering bij

Gastronomische verwennerij voor een pensioensviering

Op de creatieve kookkunsten van onze kok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst bekwame team van keukenpersoneel kookt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw pensioensviering een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een pensioensviering bij De Pinte!