Salons Roskam – jubileum bij Oosterzele

jubileum Oosterzele - Een luisterrijke locatie voor een jubileum dicht bij Oosterzele - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oosterzele voor een jubileum

Een jubileum bij Oosterzele wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel event in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een fantastisch blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een jubileum bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een jubileum bij Oosterzele? Salons Roskam is een locatie waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kunt lunchen en dineren maar ook iedere familie-aangelegenheid kunt organiseren: communiefeesten, trouwfeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Wij garanderen u een stijlrijke setting waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze straffe sterke punten zijn. De gastheer en de gastvrouw, doen er werkelijk alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het goed weer is kunt u in onze beeldige tuin vertoeven die u in complete relaxatie brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een jubileum bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw jubileum bij Oosterzele een succes wordt! Gastronomische kunststukjes van topniveau, de wijnen en al even straffe desserts, maar vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere feestzaal is uiterst fraai aangekleed. Voor elk feest van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een jubileum in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd jubileum! Wanneer u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al ons comfort kan proeven.

Een jubileum in een wondermooie tuin

Een jubileum in een mooie tuin bij Oosterzele? Ieder event bij ons is enkel al dankzij de wondermooie tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. In dit zeer speciale decor zal u ongetwijfeld een goede indruk maken op de genodigden. Voor ieder feestevenementen kunt u bij ons aankloppen: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw gasten hier absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Of u nu binnen of buiten dineert, of een intiem feest heeft, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail gemaakte culinaire hoogstandjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een jubileum bij

Culinaire verwennerij voor een jubileum

Op de creatieve kookkunst van de topkok Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm fier. U kunt genieten van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw jubileum een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een jubileum bij Oosterzele!