Salons Roskam – jubileum bij Oost-Vlaanderen

jubileum Oost-Vlaanderen - Een fantastische locatie voor een jubileum in de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor een jubileum

Een jubileum bij Oost-Vlaanderen wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een mooi blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een jubileum bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een jubileum bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een locatie waar u in alle kalmte en rust op relaxte manier kunt lunchen of dineren maar ook iedere familiale aangelegenheid kunt organiseren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, noem maar op. Wij garanderen u een wonderlijke setting waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze strafste sterke punten zijn. De uitbaters, doen er absoluut alles aan om het u zo zoveel mogelijk naar wens te maken. Werkelijk alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Het is ronduit wonderlijk om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer hoog aangeprezen keuken die wij u voor u in petto hebben.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een jubileum bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw jubileum bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische hoogstandjes, smakelijke wijnen en fantastische desserten. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomsetting voor iedere speciale feestgebeurtenis. Kortom, wij hebben alles in petto om uw jubileum naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een onvergetelijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een jubileum in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd jubileum! Indien u zonder zorgen wil genieten en wil kunnen terugblikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij ons is het doel om alles in in de strijd te gooien zodat de genodigden zonder kopzorgen in alle gewenste comfort kunnen baden.

Een jubileum in een wondermooie tuin

Een jubileum in een mooie tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder event bij Salons Roskam is enkel al dankzij de fabuleuze tuin een belevenis die u niet vlug zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u ongetwijfeld een goede indruk maken op de uw gasten. Voor ieder feest kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle gasten zullen door onze oplettende medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedereen een fantastisch feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een jubileum bij

Culinaire verwennerij voor een jubileum

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt smullen van een harmonische mengeling van schoonheid en een fijne gastronomie. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer getalenteerde team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw jubileum een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een jubileum bij Oost-Vlaanderen!