Salons Roskam – jubileum bij Gentbrugge

jubileum Gentbrugge - Een schitterende locatie voor een jubileum op een kleine afstand van Gentbrugge - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gentbrugge voor een jubileum

Een jubileum bij Gentbrugge wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn present voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een mooi uitzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Door de fraaie omgeving zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een jubileum bij Gentbrugge

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een jubileum bij Gentbrugge? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om op klassevolle wijze familiegebeurtenissen te vieren of om simpelweg rustig van een diner of lunch te genieten. Wij offreren u een rustige omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grote sterke punten zijn. De gastheer en de gastvrouw, doen er absoluut alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Alles doen wij om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze wondermooie tuin vertoeven die u in complete relaxatie brengt terwijl u intussen kunt genieten van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een jubileum bij Gentbrugge

Wij zorgen ervoor dat uw jubileum bij Gentbrugge een succes wordt! Gastronomische creaties van onbetwiste klasse, de wijnen en dito dessertbuffetten, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De zalen beschikken over een zeer uiteenlopende capaciteit (20-360 personen) opdat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is heel mooi vormgegeven. Voor ieder feest van elke schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een jubileum in de buurt van Gentbrugge.

Een perfect georganiseerd jubileum! Als u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt genieten.

Een jubileum in een wondermooie tuin

Een jubileum in een mooie tuin bij Gentbrugge? De schilderachtige tuin met een exotisch tintje maakt van iedere gelegenheid een gebeurtenis die je nooit meer vergeet. In dit indrukwekkende decor zult u zonder enige twijfel indruk maken op de gasten. Voor elk feest kan u bij ons terecht: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij borg voor. Alle genodigden zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een fantastisch feest zal beleven. De met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire pareltjes zijn een streling voor oog en tong. Een jubileum bij

Gastronomische verwennerij voor een jubileum

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De met zorg geselecteerde en zeer klassevolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg geselecteerd. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde keukenteam werkt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw jubileum een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een jubileum bij Gentbrugge!