Salons Roskam – jubileum bij Gent

jubileum Gent - Een magnifieke locatie voor een jubileum op een boogscheut van Gent - Salons Roskam

De perfecte locatie bij Gent voor een jubileum

Een jubileum bij Gent wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: overheadprojector, LCD-projector en alle audiovisueel materiaal. Een traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant heeft u een formidabel uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Met dank aan de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een jubileum bij Gent

Op zoek naar een unieke locatie voor een jubileum bij Gent? In Salons Roskam kan u altijd terecht om in stijl familiale evenementen te beleven of om simpelweg in alle rust van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een zalige setting waar sfeer, gastvrijheid en gezelligheid onze grootste sterke punten zijn. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u helemaal verwennen en garanderen dat elk bezoek aan Salons Roskam een blijvende mooie herinnering wordt. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magnifiek om bij goed weer in onze tuin te genieten van de zeer kwalitatief hoogstaande gastronomie die wij u offreren.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een jubileum bij Gent

Wij zorgen ervoor dat uw jubileum bij Gent een succes wordt! Feesten betekent bij Salons Roskam ten volle genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook verwend worden met gastronomische meesterwerkjes, klassevolle wijnen en weergaloze dessertjes. De vertrekken met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde setting voor iedere bijzondere feestgelegenheid. Voor elk feest(je) van elke omvang hebben wij de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een jubileum in de buurt van Gent.

Een perfect georganiseerd jubileum! Als u zorgeloos wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Bij ons is het streefdoel om alles in in de strijd te gooien opdat onze genodigden zorgeloos in alle mogelijke luxe kunnen baden.

Een jubileum in een wondermooie tuin

Een jubileum in een prachtige tuin bij Gent? De formidabele tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een ervaring die je nooit zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, ideaal geschikt voor elk soort van feestgelegenheid. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier volledig tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Of u nu binnen of buiten dineert, of een gezellig feest heeft, iedereen wordt zeer goed omringd met onze persoonlijke zorg. De met uiterst veel zorg voor detail gemaakte culinaire pareltjes zijn een streling voor oog en tong. Een jubileum bij

Culinaire verwennerij voor een jubileum

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De goed uitgekozen en immer stijlvolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel werkt alleen maar met topingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw jubileum een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een jubileum bij Gent!