Salons Roskam – jubileum bij De Pinte

jubileum De Pinte - Een unieke locatie voor een jubileum vlak bij De Pinte - Salons Roskam

De perfecte locatie bij De Pinte voor een jubileum

Een jubileum bij De Pinte wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een zeer fraai overzicht over de sprookjestuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Contacteer ons

Een unieke locatie voor een jubileum bij De Pinte

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een jubileum bij De Pinte? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust op ontspannen wijze kunt lunchen en dineren maar ook iedere familiegebeurtenis kunt organiseren: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Wij garanderen u een wonderlijke omgeving waar gastvrijheid, gezelligheid en sfeer onze voorname troeven zijn. U zult compleet in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het goed weer is kunt u in onze mooie tuin zitten die u in volledige relaxatie brengt terwijl u kunt proeven van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een jubileum bij De Pinte

Wij zorgen ervoor dat uw jubileum bij De Pinte een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is ten volle genieten van een aangenaam samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, zalige wijnen en mooi ogende en smakelijke desserts. Onze vertrekken beschikken over een tamelijk uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle types evenementen aankunnen en iedere feestzaal is uiterst fraai vormgegeven en aangekleed. Kortom, wij hebben alles in petto om uw jubileum naar een zeer hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een jubileum in de buurt van De Pinte.

Een perfect georganiseerd jubileum! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil terug blikken op een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Bij Salons Roskam is het doel om alles in te doen opdat onze genodigden zonder zorgen in alle gewenste luxe kunnen baden.

Een jubileum in een wondermooie tuin

Een jubileum in een mooie tuin bij De Pinte? Elk evenement bij Salons Roskam is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet vlug zult vergeten. In dit indrukwekkende decor zal u zonder enige twijfel indruk maken op de gasten. familiefeesten, bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijken en recepties komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Dat garanderen wij u. Alle gasten zullen door onze attente personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke genodigde een fantastisch feest zal beleven. De met zorg voor detail bereide keuken is niet alleen onbeschrijflijk lekker, maar ook een waar genot voor de andere zintuigen. Een jubileum bij

Culinaire verwennerij voor een jubileum

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht enorm trots. U kunt proeven van een harmonische mengeling van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer vakkundige team van keukenpersoneel kookt enkel met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw jubileum een gegarandeerd succes!

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een jubileum bij De Pinte!