Salons Roskam – huwelijksfeest bij Zwijnaarde

huwelijksfeest Zwijnaarde - Een prachtige locatie voor een huwelijksfeest dicht bij Zwijnaarde - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Zwijnaarde

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij Zwijnaarde? In Salons Roskam kunt u altijd terecht om op klassevolle wijze familiefeesten of andere familiale aangelegenheden te beleven of om simpelweg rustig van een lunch of diner te genieten. Wij offreren u een aangename setting waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze sterke sterke punten zijn. U zult volledig in de watten gelegd worden, want voor gastheer en gastvrouw Thierry en Veronique Fruyt is geen enkele moeite te veel om u een topdag te bezorgen. Alles doen wij om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Het is werkelijk magisch om bij goed weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u offreren.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Zwijnaarde

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Zwijnaarde een succes wordt! Gastronomische creaties van onbetwiste klasse, de met zorg geselecteerde wijnen en al even hoogstaande dessertjes, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feestgelegenheden. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een lust voor het oog en een gedroomde omgeving voor elke bijzondere feestgelegenheid. Voor ieder feest van iedere schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Zwijnaarde.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Wanneer u zorgeloos wil genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kunt proeven.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een prachtige tuin bij Zwijnaarde? Ieder evenement bij ons is alleen al dankzij de fabuleuze tuin een gebeurtenis die u niet snel zal vergeten. Het is een werkelijk fabelachtig decor, ideaal geschikt voor ieder type van feestgelegenheid. Voor ieder soort evenement kan u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. U kunt hier op klassevolle wijze uw genodigden ontvangen terwijl het hen aan werkelijk niets zal mankeren. Daar staan wij garant voor. Of u nu binnen of buiten dineert, of een intiem feest houdt, iedereen wordt constant omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail bereide culinaire meesterwerkjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Culinaire verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunsten van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel trots. U kunt proeven van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De mooie en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle schotels waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer ervaren keukenteam kookt alleen maar met verse ingrediënten van de beste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Zwijnaarde voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Zwijnaarde wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen verlopen. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een formidabel uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Zwijnaarde!