Salons Roskam – huwelijksfeest bij Wetteren

huwelijksfeest Wetteren - Een kostelijke locatie voor een huwelijksfeest dicht bij Wetteren - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Wetteren

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij Wetteren? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust en kalmte op ontspannen wijze kan lunchen of dineren maar eveneens elke familiale aangelegenheid kan houden: trouwfeesten, jubilea, communies, noem maar op. Wij bieden u een zalige omgeving waar sfeer, gezelligheid en gastvrijheid onze voornaamste sterke punten zijn. Thierry en Veronique Fruit, doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Wij hebben er alles aan gedaan om het eenieder naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Het is werkelijk magisch om bij zonnig weer in onze tuin te smullen van de zeer kwalitatieve gastronomie die wij u voor u in petto hebben.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Wetteren

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Wetteren een succes wordt! Culinaire topkunsten van het allerhoogste niveau, de smakelijkste wijnen en al even straffe dessertbuffetten, maar eerst en vooral sfeervol samenzijn en genieten, dat is waar we naar streven bij onze feesten. De ruimtes met een capaciteit van 20 tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een droomomgeving voor elke bijzondere feestgebeurtenis. Voor elk feest(je) van elke schaal beschikken wij over de gepaste voorzieningen om er een onvergetelijk en heuglijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Wetteren.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Indien u zorgeloos wil genieten en wil terugdenken aan een gezellig feest dan bent u bij Salons Roskam op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan proeven.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een mooie tuin bij Wetteren? De fraaie tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een ervaring die je niet vergeet. Het is een werkelijk wonderlijk decor, ideaal geschikt voor ieder type van feest. Voor elk feest kunt u bij ons aankloppen: van recepties tot communiefeesten, huwelijksfeesten en afstudeerfeesten. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u van op aan. Alle genodigden zullen door onze zeer attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een onvergetelijk feest zal beleven. Onze met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde gastronomische kunststukjes zijn een waar genot voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht heel fier. U kunt genieten van een harmonieuze mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De lekkere en tevens stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de grootste zorg uitgekozen. Superverse producten en fijne ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smaakvolle gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer kundige team van keukenpersoneel werkt enkel met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Wetteren voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Wetteren wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn present voor een zakelijke samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het gezellige restaurant hebt u een knap blikveld over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de culinaire creaties nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij Salons Roskam is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Wetteren!