Salons Roskam – huwelijksfeest bij Oosterzele

huwelijksfeest Oosterzele - Een oogverblindende locatie voor een huwelijksfeest op een kleine afstand van Oosterzele - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Oosterzele

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij Oosterzele? Salons Roskam is een plek waar u in alle rust op ontspannen wijze kan lunchen en dineren en alsook elke familiefeest kan vieren: trouwfeesten, communiefeesten, jubileumvieringen, enzovoort. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat alles in een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u zo goed mogelijk verwennen en garanderen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt om niet te vergeten. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het feest of restaurantbezoek. Als het mooi weer is kunt u in onze fraaie tuin tafelen die u in volledige relaxatie brengt terwijl u kunt proeven van al het gastronomische moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Oosterzele

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Oosterzele een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam betekent ten volle genieten van een behaaglijk samenzijn, maar ook in de watten gelegd worden met gastronomische kunstwerkjes, mooie wijnen en prachtige desserten. Onze feestzalen beschikken over een heel uiteenlopende omvang (20-360 personen) zodat we alle soorten evenementen kunnen verzorgen en iedere ruimte is heel fraai aangekleed. Voor ieder feest(je) van iedere schaal hebben wij de juiste voorzieningen om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Oosterzele.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Voor kopzorgenvrij ontspannen en genieten kan u niet beter zijn dan bij ons. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke manier van al onze luxe kan genieten.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een mooie tuin bij Oosterzele? De wonderlijke tuin met een exotisch tintje maakt van iedere aangelegenheid een belevenis die je nooit meer vergeet. In dit indrukwekkende decor zal u zonder enige twijfel een goede indruk maken op de genodigden. bedrijfsfeesten, communiefeesten, huwelijksfeesten en familiebijeenkomsten komen hier ten volle tot hun recht. Het zal u en uw gasten bij ons absoluut aan niets ontbreken. Daar staan wij garant voor. Alle genodigden zullen door onze attente medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een fantastisch feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische hoogstandjes zijn een genot voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Culinaire verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunst van de chef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij terecht heel fier. U kunt smullen van een harmonieuze combinatie van schoonheid en een fijne keuken. De goed uitgekozen en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de allergrootste zorg geselecteerd. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons zeer getalenteerde keukenteam werkt slechts met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oosterzele voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oosterzele wordt een comfortabelere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een professionele samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben ruimte voor 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig overzicht over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de fraaie omgeving zullen de gerechten nog meer tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een mooie locatie voor een huwelijksfeest bij Oosterzele!