Salons Roskam – huwelijksfeest bij Oost-Vlaanderen

huwelijksfeest Oost-Vlaanderen - Een fantastische locatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Oost-Vlaanderen - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij Oost-Vlaanderen? Salons Roskam is een oord waar u in alle rust op ontspannen wijze kunt lunchen en dineren maar eveneens elke familie-aangelegenheid kunt vieren: trouw- en communiefeesten, jubileumvieringen, etc. Wij bieden u een aangename omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze grootste troefkaarten zijn. U zal helemaal in de watten gelegd worden, want voor de gastheer en -vrouw is geen moeite te veel gevraagd om u een onvergetelijk feest te bezorgen. Wij hebben er alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en er voor te zorgen dat iedereen zich volop thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feestconcept. Bij mooi weer kan u in onze mooie tuin tafelen die u in complete relaxatie brengt terwijl u kunt genieten van al het culinaire moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Oost-Vlaanderen

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Oost-Vlaanderen een succes wordt! Feesten bij Salons Roskam is genieten van een ongedwongen samenzijn, maar ook verwend worden met culinaire kunstwerkjes, mooie wijnen en weergaloze desserten. De vertrekken met een capaciteit van twintig tot 360 personen zijn een streling voor het oog en een gedroomde omgeving voor iedere speciale gelegenheid. Kortom, wij hebben alles in petto om uw huwelijksfeest naar een heel hoog niveau te tillen zodat het een heuglijke dag zal worden.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Oost-Vlaanderen.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Wanneer u zonder kopzorgen wilt genieten en wil terug blikken op een ontspannen feest dan bent u bij Salons Roskam op de goede plaats. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al ons comfort kunt proeven.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een prachtige tuin bij Oost-Vlaanderen? Ieder evenement bij Salons Roskam is enkel al dankzij de wonderlijke tuin een belevenis die u niet snel zal vergeten. Het is een werkelijk onbeschrijflijk mooi decor, perfect geschikt voor elk type van feestgelegenheid. Voor ieder soort evenement kunt u bij ons terecht: van communiefeesten tot recepties, afstudeerfeestjes, huwelijksfeesten, enzovoort. Het zal u en uw genodigden bij Salons Roskam absoluut aan niets ontbreken. Daar kunt u helemaal zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze kundige medewerkers met de nodige zorg op maat omringd worden zodat elke gast een formidabel feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail gecreëerde culinaire kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunst van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden heel trots. U kunt smullen van een harmonische combinatie van schoonheid en een verfijnde gastronomie. De met zorg geselecteerde en tevens klassevolle wijnen hebben onze specialisten met de grootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons zeer gekwalificeerde team van keukenpersoneel kookt alleen maar met topingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Oost-Vlaanderen voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Oost-Vlaanderen wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle voorzieningen zijn beschikbaar voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie bevoorraad worden van feestelijke, culinaire topcreaties. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een fraai uitzicht over de mooie tuin waar de genodigden bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich meteen thuisvoelt. Met dank aan de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Dineren bij ons is een totaalconcept.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Oost-Vlaanderen!