Salons Roskam – huwelijksfeest bij Merelbeke

huwelijksfeest Merelbeke - Een mooie locatie voor een huwelijksfeest niet ver van Merelbeke - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Merelbeke

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij Merelbeke? In Salons Roskam kan u terecht om klassevol familiale evenementen te organiseren of om gewoon rustig van een lunch of diner te genieten. Gezelligheid, gastvrijheid en een aangename sfeer, en dat middenin een zeer mooi decor, dat is wat wij u willen aanbieden. Als gastheer en -vrouw, Thierry en Veronique Fruyt, willen we u compleet verwennen en ervoor zorgen dat ieder bezoek aan Salons Roskam een herinnering wordt die u eeuwig zal bijblijven. Alles stellen wij in het werk om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken tijdens het restaurantbezoek of feest. Als het goed weer is kunt u in onze toverachtige tuin vertoeven die u in volledige relaxatie brengt terwijl u intussen kunt proeven van al het gastronomische moois wat u gepresenteerd wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Merelbeke

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Merelbeke een succes wordt! Culinaire creaties van het allerhoogste niveau, de wijnen en dito dessertbuffetten, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestzalen met een capaciteit van 20 tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een gedroomde setting voor iedere bijzondere gelegenheid. Voor elk feest van iedere schaal hebben wij de juiste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Merelbeke.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Wanneer u zorgeloos wilt genieten en wil kunnen terugblikken op een gezellig feest dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo aangenaam mogelijke manier van al onze luxe kan genieten.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een prachtige tuin bij Merelbeke? Elk evenement bij ons is alleen al dankzij de sprankelende tuin een gebeurtenis die u niet snel zult vergeten. In dit zeer speciale decor zal u zonder enige twijfel een sterke indruk maken op de genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier optimaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u honderd procent zeker van zijn. Alle genodigden zullen door onze kundige personeelsleden met de nodige zorg op maat omringd worden zodat iedere genodigde een fantastisch feest zal beleven. De met uiterst veel zorg voor detail bereide gastronomische meesterwerkjes zijn een streling voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Gastronomische verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunst van onze topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij met reden enorm trots. U kunt smullen van een harmonieuze mix van schoonheid en een fijne gastronomie. De mooie en zeer stijlvolle wijnen hebben onze experts met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en fijne ingrediënten van hoogstaand niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een afwisseling van bereidingstechnieken in te vinden is. Ons uiterst geoefende team van keukenpersoneel werkt alleen maar met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Merelbeke voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Merelbeke wordt een boeiendere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn bij ons aanwezig voor een zakelijke samenkomst: LCD projector, overhead en alle audiovisueel materiaal. Een sterke traiteurservice maakt dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw professioneel evenement in het grootst mogelijke comfort te laten plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant hebt u een zeer fraai blikveld over de sprookjestuin waar de gasten bij aangename temperaturen kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Dankzij de fraaie setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Merelbeke!