Salons Roskam – huwelijksfeest bij Heusden

huwelijksfeest Heusden - Een schitterende locatie voor een huwelijksfeest niet ver van Heusden - Salons Roskam

Een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Heusden

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een huwelijksfeest bij Heusden? In Salons Roskam kan u terecht om op klassevolle wijze familie-evenementen te beleven of om doodeenvoudig rustig van een lunch of diner te genieten. Wij garanderen u een rustige omgeving waar gezelligheid, gastvrijheid en sfeer onze strafste troefkaarten zijn. U zal volledig in de watten gelegd worden, want voor ons is geen moeite te veel gevraagd om u een heuglijke dag te bezorgen. Wij hebben er werkelijk alles aan gedaan om het iedereen naar zijn zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuisvoelt of het nu gaat om een bezoek aan het restaurant of een volledig feest. Als het goed weer is kunt u in onze schilderachtige tuin tafelen die u in volledige relaxatiemodus brengt terwijl u kunt proeven van al het culinaire moois wat u aangeboden wordt.

Contacteer ons

Salons Roskam: een feestlocatie met stijl voor een huwelijksfeest bij Heusden

Wij zorgen ervoor dat uw huwelijksfeest bij Heusden een succes wordt! Culinaire creaties van onbetwiste klasse, de beste wijnen en al even straffe desserten, maar allereerst gezellig samenzijn en genieten, dat is waar wij naar streven bij onze feesten. De feestzalen met een capaciteit van twintig tot 360 mensen zijn een lust voor het oog en een droomomgeving voor iedere bijzondere feestgelegenheid. Voor ieder feest van iedere omvang beschikken wij over de gepaste faciliteiten om er een geslaagd en onvergetelijk samenzijn van te maken.

Salon Roskam: Genieten van luxe en comfort voor een huwelijksfeest in de buurt van Heusden.

Een perfect georganiseerd huwelijksfeest! Voor zorgeloos genieten en ontspannen kan u niet beter zijn dan bij Salons Roskam. Wij streven er namelijk naar dat u op een zo maximaal mogelijke wijze van al onze luxe kunt genieten.

Een huwelijksfeest in een wondermooie tuin

Een huwelijksfeest in een mooie tuin bij Heusden? De formidabele tuin met een exotisch tintje maakt van elke gelegenheid een belevenis die je niet vergeet. In dit indrukwekkende decor zult u zonder enige twijfel indruk maken op de uw genodigden. communiefeesten, recepties, huwelijken, familiemijlpalen of bedrijfsfeesten komen hier helemaal tot hun recht. Het zal u en uw genodigden hier absoluut aan niets ontbreken. Daar kan u helemaal zeker van zijn. Of u nu buiten of binnen tafelt, of een ontspannen feest heeft, iedereen wordt altijd omringd met onze persoonlijke zorg. De met enorm veel zorg voor detail bereide gastronomische kunststukjes zijn een streling voor oog en tong. Een huwelijksfeest bij

Culinaire verwennerij voor een huwelijksfeest

Op de creatieve kookkunsten van de topchef Thierry Fruyt en zijn team zijn wij meer dan terecht zeer fier. U kunt proeven van een harmonische mix van schoonheid en een verfijnde keuken. De met zorg geselecteerde en immer stijlvolle wijnen hebben onze kenners met de allergrootste zorg uitgekozen. Dagverse producten en verfijnde ingrediënten van hoog niveau worden omgetoverd tot elegante en smakelijke gerechten waar een variëteit van bereidingstechnieken in terug te vinden is. Ons uiterst vakkundige keukenteam kookt enkel met verse ingrediënten van de allerbeste soort en dat proef je ook op je bord. Zo is uw huwelijksfeest een gegarandeerd succes!

Salon Roskam: ook de perfecte locatie bij Heusden voor zakelijke bijeenkomsten

Een zakelijk event bij Heusden wordt een aangenamere werksituatie met een apart allure. Alle faciliteiten zijn tot uw beschikking voor een professionele samenkomst: Audiovisueel materiaal waaronder overheadprojector en LCD-projector. Een sterke traiteurservice zorgt ervoor dat feesten op locatie voorzien worden van feestelijke, culinaire gerechten. Aan werkelijk alles hebben wij gedacht om uw zakelijk event in het allergrootste comfort te doen plaatsvinden. De zalen hebben een capaciteit van 20 tot 360 personen.

Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de mooie tuin waar de gasten bij aangename weersomstandigheden kunnen dineren. Een restaurant waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Door de aangename setting zullen de gerechten nog beter tot hun recht komen. Tafelen bij ons is een totaalbeleving.

Kortom, Salons de Roskam is een unieke locatie voor een huwelijksfeest bij Heusden!